Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziantep'te can verenlerin kimlikleri

Gaziantep'te can verenlerin kimlikleri

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'teki bombalı saldırıda hayatını kaybeden 9 kişinin kimliği belirlendi. Şehitler arasında 1 yaşında, 3 yaşında çocuklar var. Saldırıda, Şırnak'ta vatani görevini yapan ve Ramazan Bayramı dolayısıyla birliğinden izin alıp Gaziantep'e gelen 21 yaşındaki Onur Fikret Aker'in de öldüğü öğrenildi.

Gaziantep'teki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin tamamının kimliği belirlendi. nbsp;Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Karşıyaka Polis Merkezi'nin bulunduğu binanın yakınında bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenler arasında 21 yaşındaki Duygu Aker ile 12 yaşındaki Sema Büyükkoruk'un da olduğu bildirildi. Saldırıda, Şırnak'ta vatani görevini yapan ve Ramazan Bayramı dolayısıyla birliğinden izin alıp Gaziantep'e gelen 21 yaşındaki Onur Fikret Aker'in de öldüğü öğrenildi. nbsp;

ÖLENLERİN İSİMLERİ
Onur Fikret Aker (21)
Almina Melisa Aker (1)
Süleyman Alkan (3)
Sevgi Gülperi İnanç (11)
Davut Adak (31)
Fatih Canbaş (48)
İsmail Daler (30) nbsp;
Duygu Aker (21)
Sema Büyükkoruk (12)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...