CHP'li vekiller Hüseyin Aygün ile tartıştı!

CHP'li vekiller Hüseyin Aygün ile tartıştı!

Politika Haberleri

CHP'nin iki gün süren kamp toplantısında PKK'lılar tarafından kaçırılan Hüseyin Aygün'e sert eleştiriler geldi. Bolu Milletvekili Tanju Özcan, PKK'lılar tarafından kaçırılıp serbest bırakıldıktan sonra yaptığı açıklamalar sebebiyle Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ü eleştirdi. Aygün de Özcan'a "Sizlerde kafa yok ki zaten bunları anlayasınız" diye laf atınca, ortam bir anda gerildi.

CHP'nin iki gün süren kamp toplantısında Oslo süreciyle ilgili parti yönetimine ve PKK'lılar tarafından kaçırılan Hüseyin Aygün'e sert eleştiriler geldi. Bolu Milletvekili Tanju Özcan, PKK'lılar tarafından kaçırılıp serbest bırakıldıktan sonra yaptığı açıklamalar sebebiyle Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ü nbsp;eleştirdi. Aygün de Özcan'a "Sizlerde kafa yok ki zaten bunları anlayasınız" diye laf atınca, ortam bir anda gerildi. Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ayağa kalkarak Kılıçdaroğlu'na, "Sayın genel başkanım, bu ne terbiyesizlik?" diyerek Aygün'ün özür dilemesini istedi. Bu sırada nbsp;Genel Başkan Yardımcısı
Sezgin Tanrıkulu da Kulkuloğlu'na bir şey söyleyerek araya girdi. Bunun üzerine Kulkuloğlu "Sen onun avukatı mısın" diyerek Tanrıkulu'na da tepki gösterdi. Bunun üzerine arbede yaşandı. Kılıçdaroğlu, kapanış konuşmasında Aygün'ün olaydan sonraki açıklamalarının insani bir şey olduğunu belirterek Aygün'e sahip çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...