Ehliyet aldı, en iyi arkadaşını öldürdü

Ehliyet aldı, en iyi arkadaşını öldürdü

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de Jay Haines (18) isimli genç, ehliyet almasının üzerinden 2 hafta geçmeden trafik kazası sonucu en yakın arkadaşını (sağda) öldürdü.

İngiltere'de Jay Haines (18) isimli genç, ehliyet almasının üzerinden 2 hafta geçmeden trafik kazası sonucu en yakın arkadaşını öldürdü. Arkadaşlarını otomobile bindiren ve nbsp;gösteri yapmak isteyen genç, park halindeki arabaya çarpınca en samimi arkadaşı Morgan Hackling'in (19) ölümüne yol açtı.
Haines, mahkemede 2 sene 3 ay hapse mahkum edildi. Şoförle beraber 6 kişinin bulunduğu küçük otomobilin, 50 kilometre hız tahdidi olan Newport'ta 80 kilometre hızla giderek park halindeki arabaya çarptığı, Hackling'in aldığı yaralardan dolayı hayatını kaybettiği bildirildi. Arabadakilerden hiçbirininin emniyet kemeri takmadığı ve müziğin sesinin de sonuna kadar açık olduğu kaydedildi.
Haines, tehklikeli bir şekilde araba kullanarak ölüme sebebiyet verme suçunu kabul etti. Haines'e 3 sene de araba kullanma yasağı geldi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...