Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hopa Belediye Başkanını böyle vurdu

Hopa Belediye Başkanını böyle vurdu

YAŞAM Haberleri

Artvin'in Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu'na yönelik silahlı saldırı öncesi ve sonrası yaşananlar güvenlik kameralarına işte böyle yansıdı

Artvin'in Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu'na geçtiğimiz hafta makamında düzenlenen silahlı saldırı öncesi ve sonrası yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı. nbsp;
Görüntülerde olayı gerçekleştiren T.A.'nın Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu'nun makam odası önünde beklemesi, telefonla görüşmesi görülürken, odayı girip çıktıktan sonra tekrar sinirli bir şekilde içeri girmesi ve olayı gerçekleştirmesi dikkat çekiyor.

##tgvideo##

Olay sırasında makam odası önünde bekleyenlerin paniği ve kaçışmaları kameralara yansırken, karı-koca bir çiftin kaçma-kalıp izleme arasında yaşadığı tereddüt ve ardından koşarak kaçmaları görülüyor. Olay sonrası T.A.'nın sakin bir şekilde makam odasından çıkarak yürümesi dikkat çekiyor. Görüntülerde Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu'nun sedye ile belediyeden çıkartılması da görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...