Cezaevinden çıktı, polis aracını çaldı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Cezaevinden çıktı, polis aracını çaldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mersin'de oto hırsızlığı suçundan sabıkalı bir kişi, cezaevinden çıktıktan sonra polisin otomobilini çaldı. Kaçan şüpheli, Şanlıurfa'da çaldığı araçla birlikte yakalandı.

Oto hırsızlığı suçundan 28 ayrı kaydı bulunan E.K., Şanlıurfa'ya bağlı Viranşehir İlçe Cezaevi'nden tahliye olduktan sonra Mersin'e gelerek, Yeni Mahalle 5321 sokakta bulunan 33 BFP 44 plakalı bir polis memuruna ait otoyu çalıp kaçtı. Sabah uyandığında aracının çalındığını fark eden polis memuru, durumu hemen meslektaşlarına bildirdi. Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, aracın çalındığı geceye ait otoban gişelerinde bulunan güvenlik kameralarını izleyerek gittiği yeri tespit etti. Şanlıurfa'ya kadar aracı takip eden polis, zanlıyı çaldığı araçla birlikte yakalayarak Mersin'e getirdi. E.K., çıkarıldığı mahkemece bir kez daha tutuklanarak cezaevine gönderildi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...