İstanbul'da polise silahlı saldırı

/ Kaynak: AA
İstanbul'da polise silahlı saldırı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Gaziosmanpaşa'da polise yönelik silahlı saldırıda, 1 polis memuru şehit oldu, 3 vatandaş yaralandı.

Gaziosmanpaşa'da polise yönelik silahlı saldırıda, 1 polis memuru şehit oldu, 3 vatandaş yaralandı. nbsp;
nbsp; Cumhuriyet Meydanı'nda, düzenlenen silahlı saldırıda Gazi Polis Merkezi'nde görevli bir polis memuru şehit oldu. 3 vatandaş yaralandı. nbsp;
nbsp; Olaya ilişkin 1 kişi üzerindeki el bombası ve silahla yakalandı. nbsp;
nbsp; Olay yerine gelerek bilgi alan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, "Bir polis memurumuz terörist tarafından başına ateş edilmek suretiyle şehit edildi. Terörist de ateş edip kaçarken 3 vatandaşımız yaralandı. Kaçarken yine polis tarafından ele geçirildi. Üstünde bir silah ve bir el bombası çıktı" dedi. nbsp;
nbsp; Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor. nbsp;

##tgvideo##

ÇAPKIN OLAY YERİNİ İNCELEDİ
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, saldırının ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Saldırıya ilişkin bilgi alan Çapkın, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Hüseyin Çapkın, "Adliyeye giden bir polis memuru arkadaşımız terörist tarafından başına ateş edilmek suretiyle maalesef biraz önce şehit oldu" dedi.
Teröristin kaçarken de etrafa ateş etmeyi sürdürdüğünü ve 3 kişiyi yaraladığını ifade eden Çapkın, "Kaçarken yine polis tarafından ele geçirildi. Üstünde de bir silah ve bir el bombası çıktı. Şimdilik tek kişi görünüyor. Saldırgan bayan, açık kimliği belli. Hafif şekilde yaralı" diye konuştu.
Çapkın, saldırıda yaralanan vatandaşlarının durumlarının ciddi olmadığını ifade etti.



GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...