Diyarbakır'da olaylar başladı

/ Kaynak: İHA
Diyarbakır'da olaylar başladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) tarafından tutukluların açlık grevine destek için halkı sokağa çağırma eylemine katılan ve Diyarbakır Valili ği'nin yasağına rağmen izinsiz toplanan kalabalığa polis müdahale etti.

nbsp; nbsp;Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) tarafından tutukluların açlık grevine destek için halkı sokağa çağırma eylemine katılan ve Diyarbakır Valili ği'nin yasağına rağmen izinsiz toplanan kalabalığa polis müdahale etti.

##tgvideo##

nbsp; nbsp;Diyarbakır E Tipi Cezaevi önünde valilik yasağına rağmen toplanmaya çalışan kalabalığa çevrede güvenlik önlemi alan polis zırhlı araçları tarafından dağılmaları yönünde anons yapıldı. Yapılan tüm uyarılara rağmen da ğılmayan kalabalığa Toplumsal Olaylara Müdahale (TOMA) ve zırhlı araçlarla tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi. Polisin müdahalesi sonucunda kalabalık ara sokaklara kaçarken, sokaklarda kovalamaca devam ediyor. nbsp;
nbsp; Öte yandan, Diyarbakır'ın birçok bölgesinde toplanan kalabalık ile polis ekipleri arasında yer yer kovalamacalar sürerken, polis ekipleri müdahalelerin ardından yasak gösteriye katılanlara yönelik gözaltı çalışmaları yapıyor. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...