Bursaspor'da moraller yerinde

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'da moraller yerinde

FUTBOL Haberleri  / İHA

Süper ligin 4.haftasında sahasında Karabükspor'u 4-1 mağlup eden Bursaspor'da, futbolcular, çıkışın süreceğine inanıyor.




Taraftarı önünde ilk karşılaşmasına çıkan ve gösterdiği performansla büyük alkış toplayan Arjantinli yıldız Fernando Belluschi, karşılaşma sonra yaptığı açıklamada," Maça kötü başladık ve beklenmedik bir gol yedik. Fakat ilk yarı skoru lehimize çevirmeyi bildik. İkinci yarıda da istediğimiz oyunu sergileyip galip gelmesini bildik. Bu maçta istediğim performansı sergilediğime inanıyorum. Galatasaray maçında son dakikalarda oyuna girdim. Uzun sürede oynamamanın etkisiyle de ritim bozukluğu oldu. Milli maç arasında hem benim için hem de takım için iyi bir antrenman programı oldu. Uzun zamandır oynamadığım için biraz eksikliklerim vardı. Ama oyuna başladığım zaman bu eksikliklerimi çabuk giderdim. İlk maçlarda zorluk çekmem normal. Takım arkadaşlarımın nasıl oynadığını zamanla bende öğreneceğim. Takıma tam olarak adapte olduğumda daha iyi bir performans sergileyeceğime inanıyorum" şeklinde konuştu.

"3 PUAN İLAÇ GİBİ GELDİ"

Bursaspor'da sakatlığı süren ve uzun süredir takımdan ayrı kalan Serdar Aziz, karşılaşma sonra açıklamalarda bulundu. Galibiyetin çıkışın başlangıcı olacağına dikkat çeken Serdar," Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. 3 puan ilaç gibi geldi. Çıkış yakalamak istiyorduk. İnşallah bu galibiyet çıkışın başlangıcı olur. Önümüzde Elazığspor maçı var. O maçtan sonra yine yoğun bir trafiğe gireceğiz. Çok zorlu maçlarımız var. İnşallah bu süreçten en iyi şekilde ayrılırız. Biz çok kaliteli bir takımız. Belluschi'yi bugün bende çok beğendim. Tuncay ağabeyde kendini kanıtlamış çok önemli bir oyuncu. İnşallah daha da iyi olacaklar. Sakatlığı hakkında da bilgi veren Serdar, "SB.Elazığspor maçına yetişme olasılığı var. Kendimi iyi hissedersem, hocamda şans verirse oynamak istiyorum. Şuan da durumum iyi. Daha da iyi olacağını düşünüyorum ve en kısa zamanda takım arkadaşlarımın arasına katılmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Elazığspor maçı ile birlikte çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirten Gökçek Vederson ise,"Güzel bir galibiyet oldu. 3 maçtan sonra galibiyet yakaladık. Bazı hatalar yaptık ama bunlar normal. İnşallah önümüzdeki hafta oynayacağımız SB.Elazığspor maçında da galibiyet ile ayrılarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Belluschi gerçekten iyi bir futbolcu. Bize çok yardım ediyor. İnşallah zamanla daha iyi olacak" dedi.
FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...