Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Quaresma için karar verildi

Quaresma için karar verildi

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'ya af çıkmadı. Portekizli yıldız devre arasına kadar takımdan ayrı çalışacak.

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma'ya siyah-beyazlı yönetimden af çıkmadı. Yıldız oyuncu devre arasına kadar takımdan ayrı çalışacak. nbsp;Quaresma, geçtiğimiz hafta yapılan toplantıda 3 milyon 750 bin Euro olan ücretini 3 milyon Euro'ya indirmişti. nbsp;Bugün yapılan toplantıda Beşiktaş, Portekizli oyuncudan bu parayı 2 milyon 500 bin Euro'ya indirmesini istedi ama bu istek reddedildi.
Futbol Komitesi'nden yapılan açıklama şöyle: nbsp;"Quaresma ile ilgili olarak bugün verdiğimiz son karar Portekizli oyuncunun 2013 Ocak ayına, yani devre arası transfer dönemine kadar takımdan ayrı çalışmalarını sürdürmesi yönündedir. Kendisi; maddi konulardaki anlaşmazlıkların dışında teknik heyetimizin de raporu doğrultusunda takımdan ayrı çalışmayı sürdürecektir. Quaresma konusunda ocak ayına kadar yeni bir gelişme olmayacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...