Fikret Orman: Alex'le ilgilenmiyoruz

/ Kaynak: İHA
Fikret Orman: Alex'le ilgilenmiyoruz

FUTBOL Haberleri  / İHA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex'le ilgilenmediklerini söyledi. Quaresma'ya ilişkin gelinen son noktayı değerlendiren Orman, "Quaresma ile ilgili herhalde bir yüz tane açıklama yaptık, aynı noktadayız. Zaten Quaresma bizim sözleşmeli oyuncumuz, antrenmanlarına çıkıyor. Takımla çıkabilmesi için biz söyleyeceklerimizi söyledik. Bu hafta içinde ya da önümüzdeki hafta neticelenecek" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Alex ile ilgili bir girişimleri olmadığını söyleyerek, "Böyle bir girişimimiz, niyetimiz yok. Dost camiamız Fenerbahçe'nin kendi iç şeyleri" dedi. nbsp;
nbsp; Ankara Rixos Oteli'nde gerçekleştirilen TVF 3. Olağan Genel Kurulu'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Orman, Alex'e Beşiktaş'ın talip olduğu yönündeki haberlere ilişkin, resmi internet sayfasından açıklama yapıldığını belirterek, "Böyle bir girişimimiz, niyetimiz yok. Dost camiamız Fenerbahçe'nin kendi iç şeyleri. Bizim bunun bir parçası olmamız söz konusu değil" diye konuştu.

QUERASMA'NIN DURUMU
Quaresma'ya ilişkin gelinen son noktayı değerlendiren Orman, "Quaresma ile ilgili herhalde bir yüz tane açıklama yaptık, aynı noktadayız. Zaten Quaresma bizim sözleşmeli oyuncumuz, antrenmanlarına çıkıyor. Takımla çıkabilmesi için biz söyleyeceklerimizi söyledik. Bu hafta içinde ya da önümüzdeki hafta neticelenecek. Beşiktaş ile sözleşmeli bir oyuncunun arasındaki gelişmeler bizi alakadar eden şeyler. Bu tatmin etti, etmedi. Bunlar halkı alakadar eden şeyler. Bizim bir duruşumuz var, onun üzerine devam ediyoruz" şeklinde konuştu. nbsp;
nbsp; Orman, Spor Toto Süper Lig'de alınan mağlubiyetlerin takımdan ayrılacak futbolculardan mı kaynakladığına ilişkin soru üzerine ise, "Alakası yok. Yeni bir takım kuruluyor. Bu lig başladığında takımlar şampiyon diye ilan edilir, 5.'de yapılır. Uzun bir maraton. Evet, özellikle son iki hafta hem beni, hem de yönetim kurulunu hem de camiayı memnun eden bir durum değil. Ama bunu bir limandan kalkan bir gemi gibi görün. Gemi kalktı, kaptanı, içindeki bütün personeli, yolcuları belli. Artık bir dahaki limana kadar, aynı gemi aynı mürettebatla gideceğimiz için konuşacak bir mevzu yok" ifadelerini kullandı.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...