Kobe Bryant da kurtaramadı!

/ Kaynak: AA
Kobe Bryant da kurtaramadı!

BASKETBOL Haberleri  / AA

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA), 2 maç oynandı. Magic'i konuk eden Lakers 113-103 skorla yenilirken, Knicks Suns'ı 106-99 mağlup etti.

Gecenin ilk maçında, Los Angeles Lakers, sezon öncesinde kadrosuna kattığı Dwight Howard'ın eski takımı Orlando Magic'i konuk etti. 3 oyuncusunun "double double" yaptığı Magic, maçı 113-103 kazandı. Magic'de Aaron Afflalo, 30 sayı, 5 ribaund ve 5 asistle takımının en skoreri olurken, 23 sayı ve 12 ribaundla oynayan Glen Davis, 19 sayı, 5 ribaund ve 13 asist kaydeden Jameer Nelson ve 17 sayı, 12 ribaund ve 4 blokla geceyi tamamlayan Nikola Vucevic, galibiyette önemli rol oynadı. nbsp;
Lakers cephesindeyse Kobe Bryant'ın, 34 sayı, 7 ribaund ve 5 asist ve Dwight Howard'ın, 21 sayı ve 15 ribaundluk performansı mağlubiyeti önleyemedi. Lakers, yüzde 50 saha içi ve yüzde 95 serbest atış isabet oranıyla oynayan Magic'e karşın, yüzde 42 şut ve yüzde 64 serbest atış oranıyla maçı tamamladı.

Knicks, Suns'ı mağlup etti

Gecenin diğer maçında New York Knicks, ağırladığı Phoenix Suns'ı 106-99 yenerek, üst üste 3. maçını kazandı ve Doğu Konferansı'nın zirvesindeki Miami Heat'i, yarım maç farkla takip etmeyi sürdürdü. Knicks'in All-Star forveti Carmelo Anthony, 34 sayı ve 6 ribaundla maçın en skorer ismi olurken, oyun kurucu Raymond Felton da 23 sayı ve 7 asistle Anthony'ye eşlik etti. 15 sayı ve 13 ribaund kaydederek "double double" yapan Tyson Chandler ve kenardan gelerek 12 sayı üreten Steve Novak, galibiyette pay sahibi oldu.
Suns'da ise 18 sayı ve 10 ribaundla "double double" yapan Marcin Gortat ve 17 sayı ve 7 ribaund üreten Shannon Brown'ın eforu, galibiyete yetmedi.
NBA'e 6 maçla devam edilecek.

BASKETBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...