Kılıçdaroğlu arada kaldı

/ Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu arada kaldı

Politika Haberleri  / İHA

Ankara'daki alternatif Cumhuriyet Bayramı etkinliğine katılan kalabalık, polis müdahalesinin ardından Anıtkabir'e doğru yürüyüşe geçti. Bu arada olayların arasında kalan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, korumaları tarafından Ulus'taki Mehmetçik Gazinosu'na götürüldü.

Ankara'da alternatif 29 Ekim kutlamalarında Anıtkabir'e yürümek isteyen grup polis ekiplerinin barikatı ile karşılaştı. Barikatı aşmak isteyen grup polis müdahalesiyle karşılaştı. Polis kalabalık gruba biber gazı ve tazyikli suyla müdahale ederken, gruptan polise taş ve sopa atıldığı gözlendi. Çıkan olaylarda yaralananlar oldu, Müdahalenin ardından çevik kuvvet ekipleri barikatları kaldırarak grubun yürüyüşüne izin verdi. 29 etkinliğine katılanlar Anatkabir'e doğru yürüyüşe geçti.

##tgvideo##

Bu arada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da 29 Ekim etkinliğine katıldı. Kılıçdaroğlu, kutlamaya CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve bazı milletvekilleriyle birlikte geldi. Kılıçdaroğlu'nun alana gelişi sırasında izdiham yaşandı. CHP'liler ile Türkiye Gençlik Birliği üyeleri arasında gerginlik yaşandı. Kılıçdaroğlu'nun emniyet yetkilileriyle görüşerek gruba müdahale edilmemesini istedi. Kılıçdaroğlu'nun girişimlerine rağmen müdahale engellenemeyince CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, korumaları tarafından Mehmetçik Gazinosu'na götürüldü.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...