Dağ sıçanları en sadık dostları

Dağ sıçanları en sadık dostları

YAŞAM Haberleri

Matteo Walch isimli çocuk, dağ sıçanlarıyla son derece yakın ilişkiler kurmayı başardı. Avusturya Alplerinde dağ sıçanlarıyla içli dışlı görüntüsü görenleri hayretler içinde bırakıyor.

nbsp;Dağ sıçanları insanlardan korkmalarıyla, insanları görünce hemen uzaklaşmalarıyla tanınıyor ama Matteo Walch isimli çocuk, dağ sıçanlarıyla son derece yakın ilişkiler kurmayı başardı. 8 yaşındaki çocuğun Avusturya Alplerinde dağ sıçanlarıyla içli dışlı görüntüsü görenleri hayretler içinde bırakıyor. Dağ sıçanları, çocuğu görünce etrafında toplanıyor.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Matteo ile dağ sıçanları arasındaki sıra dışı dostluk, çocuk 4 sene önce doğa sever ailesi tarafından dağa götürüldüğünde başlamış. Aile bu sevgiden dolayı her sene 2 haftayı Groslocker'de, dağda geçiriyor. Matteo'nun babası Michaela, "Dostlukları 4 senedir devam ediyor. Oğlum bu hayvanlarıçok seviyor. Dağ sıçanları da bu sevgiyi hissettikleri için oğlumdan korkmuyor" dedi.

Matteo, tatilde etrafında toplanan dağ sıçanlarını elleriyle besliyor. Dağ sıçanlar ı 50 santim uzunluk ve 8 kilo ağırlığa kadar çıkabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...