Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sahilde bir garip yaratık!

Sahilde bir garip yaratık!

YAŞAM Haberleri

Güney Afrika'da Cape Town yakınlarında ölen dev balina, görenleri hayrete düşürdü. 47 tonluk balinayı sahile çekebilmek için uzun ve yoğun bir mücadele sarfedildi.

Güney Afrika'da Cape Town yakınlarında ölen dev balina, çok sayıda büyük beyaz köpek balığını sahile çekti. 15 metre uzunluğundaki balinanın ölüsünü yemek için çok sayıda köpek balığının sahile akın etmesiyle balina ölüsü, Muizenberg sahiline çekildi. Güvenlik endişelerinden dolayı geniş bir alanda sahil insanlara kapatıldı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

47 tonluk balinayı sahile çekebilmek için uzun ve yoğun bir mücadele sarfedildi. Köpek balıkları bölgeden ayrılmadığı için Muizenberg'den Monwabisi'ye kadarki bir alanda sahil tedbir için kapatıldı.
Dozerlerle kaldırılmaya çalışılan balina leşinde köpek balıklarının diş izleri görüldü. Dev balina, büyük bir tıra yüklenerek, gömülmek üzere götürülürken sahiller halen kapalı durumda. nbsp;
Balinanın ölüm sebebi araştırılıyor. Balinanın, öldükten sonra köpek balıklarının saldırılarına hedef olduğu sanılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...