Telefonlara ev fiyatında kılıf

Telefonlara ev fiyatında kılıf

TEKNOLOJİ Haberleri

Bir firma altın ve elmaslarla donatılmış telefon kılıfları üretti. Bazı kılıflar ev fiyatından yüksek. 189 bin sterline satılan kılıf bile var.

Dünyanın birçok ülkesi zorlu bir ekonomik krizden geçse de bu, üreticileri son derece lüks mamuller üretmekten geri bırakmıyor. Uunique London firması, altınlar ve elmaslarla donattığı akıllı telefon kılıfları üretiyor. Kılıfların bazıları, ev fiyatından daha yüksek.
Kılıflardan biri 18 karat kırmızı altın ve nadir bulunan pembe ve beyaz elmaslarla donatıldı ve el yapımı İtalyan deriyle kaplandı. Firma, 189 bin sterlin değerinde olduğunu bildirdiği kılıfın dünyanın en pahalı iPhone kılıfı olduğunu açıkladı. Diğer kılıflarda da yılan derileri, Swarovski kristalleri, zümrüt ve benzeri kıymetli taşlar kullanıldı. nbsp;
Ünlü oyuncu Mischa Barton tarafından tasarlanan kılıflar Londra'da bir etkinlikte modeller tarafından tanıtıldı. Kullanılan eşyalara bağlı olarak kılıfların fiyatı da değişiyor. Etkinlikte en sade ve ucuz kılıfın 35 sterlin (100 TL) olduğu görüldü.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...