Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Hizmet siyaseti yapıyoruz"

/ Kaynak: İHA
"Hizmet siyaseti yapıyoruz"

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Erdoğan, "Hizmet siyaseti yapıyoruz. Birilerinin yaptığı gibi toplumu kamplara ayırmıyoruz. Kimseyi ötekileştirmiyoruz. Kimseyi dışlamıyoruz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta yapımı tamamlanan Musabeyli Barajı'na TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in adının verileceğini açıkladı. nbsp;
Başbakan Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın 12.12.12'de '112 tesisin' toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Yozgat'ta yapımı tamamlanan Musabeyli Barajı'na TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in adının verileceğini belirtti.
Başbakan Erdoğan, "Şimdi ileri biyolojik arıtma sistemlerini kurmak suretiyle de artık kullandığımız suyun tekrar geri dönüşümünü ileri biyolojik arıtmayla sağlayıp, park, bahçelerimizi bu sistemden elde ettiğimiz suyla sulamanın adımlarını atıyoruz" diye konuştu.
Kimlik siyaseti yapmadıklarını söyleyen Başbakan Erdoğan şunları dedi:
"Hizmet siyaseti yapıyoruz. Birilerinin yaptığı gibi toplumu kamplara ayırmıyoruz. Kimseyi ötekileştirmiyoruz. Kimseyi dışlamıyoruz. Kimseyi dışarıda bırakmıyoruz. Şu gördüğünüz 780 bin kilometrekare vatan topraklarının tamamını bir Türkiye bütünü olarak görüyoruz."

##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...