Halil Ergün: AK Parti'ye oy verdim

Halil Ergün: AK Parti'ye oy verdim

MAGAZİN Haberleri

Solcu kimliğiyle tanınan ünlü oyuncu Halil Ergün, "Başbakan'ı seviyorum ve geçen seçimde oyumu AK Parti'ye verdim" deyince bir anda gündeme oturdu.

Daha önce bir kez SHP'den, bir kez de CHP'den Beyoğlu belediye başkan adayı olan usta oyuncu Halil Ergün, AK Parti'ye oy verdiğini açıklayınca sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi.
Habertürk'te yayınlanan 'Memleket Hali' programına Muhteşem Yüzyıl dizisinin danışmanı Latife Tekin, Halil Ergün, Kutlu Ataman ve Yasemin Mori konuk olarak katıldı.
Programa Halil Ergün'ün sözleri damgasını vurdu. Halil Ergün'ün, "Başbakan'ı seviyorum ve geçen seçimde oyumu AK Parti'ye verdim" sözleri sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.
Ergün, 1994 yerel seçimlerinde SHP adına Beyoğlu'ndan, 1999 yerel seçimlerinden de yine Beyoğlu'ndan CHP adına başkan adayı olmuş ancak seçilememişti.
Programda Kutluğ Ataman'ın da "Türkiye'de politika yapan tek parti AKP'dir" sözlerine Latife Tekin tepki göstererek BDP'nin de politika üreten bir parti olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...