Dikkat, Meteorolojiden yağış uyarısı

/ Kaynak: AA
Dikkat, Meteorolojiden yağış uyarısı

YAŞAM Haberleri  / AA

Ülkenin kuzey ve güneydoğu kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor

Türkiye'nin kuzey ve güneydoğu kesimleri için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinde beklenen sağanak, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Rize, Artvin'in kıyı kesimleri, Kastamonu'nun kuzeybatısı, Siirt, Şırnak, Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı'nın güneyi, Batman'ın kuzeyi ve Diyarbakır'ın doğusu, sabah saatlerinde İstanbul'un kuzey ve doğusu, Osmaniye ile Hatay'ın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli gerçekleşecek. Açıklamada, vatandaşlardan yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli olmaları istendi.
İSTANBUL'DA SAĞANAK YAĞIŞ
İstanbul'da gece saatlerinde başlayan sağanak yağmur etkisini gösterdi. İstanbul'un Avrupa yakasında gece saat 03.00 sıralarında başlayan sağanak yağış etkili oldu. Yağmur özellikle Avcılar Küçükçekmece, Esenyurt, Bağcılar'da görülürken sabah saatlerine kadar aralıklarla devam etti. Yağış nedeniyle kısa sürede yollarda su birikintileri oluşurken metrobüs duraklarının da boş olduğu görüldü.
nbsp;

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...