Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hanife öğretmene öldüresiye dayak!

Hanife öğretmene öldüresiye dayak!

YAŞAM Haberleri

Gölcük'te yol kenarında hareketsiz yatarken bulunan Hanife A.'nın, bir öğretmen tarafından darp edildiği ileri sürüldü

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir öğretmen, dövüldükten sonra yol kenarına bırakılmış halde bulundu. Topçular Mahallesi D-130 karayolu mevkisinde bir kadının yerde hareketsiz halde yattığını gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınan Hanife A.(40), plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahisi uzmanlarından oluşan bir heyet tarafından 4 saatlik bir operasyonun ardından özel odaya alındı. Olaydan sonra hastaneye koşan Hanife A'nın kız kardeşi Fatma A., ablasının bekar olduğunu ve 15 yıldır Kocaeli'de görev yaptığını belirtti. Darp olayının Hanife A.'nın bir öğretmen arkadaşı tarafından yapıldığı iddia edildi. Hanife A.'yı döven kişi ya da kişileri yakalamak için polis ekipleri soruşturma başlattı.
ESTETİK OPERASYON GEÇİRDİ

Hanife A., yüzünden cerrahi operasyon geçirdi. Daha önce tehdit almadığı belirlenen Hanife A.'nın bir süre hastanede kalacağı belirtildi.
nbsp;Kaan Ülker KOCAELİ İHA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...