Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TANSİYON HASTALARINA İYİ HABER

TANSİYON HASTALARINA İYİ HABER

YAŞAM Haberleri

20 yıl önce başlayan bilimsel çalışmalar meyvesini verdi.

20 yıl önce başlayan bilimsel çalışmalar meyvesini verdi.. 6 sı üniversite hastanesi olmak üzere toplam 14 hastane tarafından yapılan klinik test çalışmalarında nbsp;JINTONG Tansiyon düzenleyici cihazın etkisi bilimsel olarak kabul edildi.


Tansiyon hastaları tarafından merakla beklenen nbsp;JİNTONG Tansiyon düzenleyici tıbbi cihaz, nbsp;Sağlık Bakanlığı tıbbi cihazlar yönetmeliğine nbsp;uygun olarak belgelendirilip tansiyon hastalarının kullanımına sunuldu…
nbsp;
Alman bilim adamlarının tıpta büyük buluş olarak nitelendirilen elektro akupunkturu tıbbın hizmetine sunmasının ardından 20 yıl önce başlayan bilimsel çalışmalar meyvesini verdi. Dünyanın saygın hastane ve üniversitelerinde nbsp;binlerce veri üzerinde yapılan klinik test çalışmalarında nbsp;JİNTONG elektrostatik nbsp;sinir uyarıcı tıbbı cihazın yüksek ve düşük tansiyonu düzenlemede nbsp;şaşırtıcı bir şekilde başarılı olduğu açıklandı.
Yapılan bilimsel test nbsp;çalışmaları Aralarında nbsp; ABD, Avustralya, japonya, Türkiye nbsp;gibi ülkelerinde bulunduğu bir çok ülkenin sağlık bakanlıklarıyla paylaşıldı.

nbsp;TANSİYON HASTALARINA İYİ HABER


Cihazın Kullanımı Çok Kolay
Elektro akupunktur prensipleriyle çalışacak şekilde dizayn nbsp;edilen bu tıbbı cihaz nbsp;her yaşta hastanın kolayca kullanabileceği şekilde tasarlandı. Cihaz sol bileğe takılarak sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez nbsp;kullanılıyor. Cihaz bilekteki median sinirlerini etkili bir şekilde uyarıyor ve gerekli yerlere nbsp;uyarı sinyalleri göndererek nbsp; yüksek yada düşük kan basıncının etkili bir şekilde nbsp;dengelenmesine yardımcı oluyor.


Doktorlar Önemle Tavsiye Ediyor nbsp;
Cihazı kendi hastalarında kullanan ve yüksek derecede başarılı sonuçlar elde eden Doç.Dr Nuri Haksever nbsp;ve Uzm.Dr.Hakan Yalman gibi önemli tıp uzmanları yaptıkları açıklamalarda ; Yüksek tansiyonun nbsp;kontrol altına alınmadığında nbsp;sinsi bir katile dönüşebileceğini yada kişiyi ömür boyu nbsp;felç nbsp;bırakabileceğini ,günümüzün ağır yaşam şartlarında başta sinir, stres ve yanlış beslenme gibi nedenlerin nbsp;tansiyon rahatsızlığına sebebiyet verdiğini ,hekimler olarak bazen kontrol altına almakta zorlandığımız nbsp;tansiyonun böyle bir mekanizma ile düzenlenebilmesinin büyük bir başarı olduğunu, nbsp;ilaç içermeyen ve vücuda hiçbir şey enjekte etmeyen bu özel tıbbi cihazın kullanılması durumunda nbsp;milyonlarca tansiyon hastasının yaşadığı Türkiye'de büyük yararlar sağlayacağını ifade ediyorlar.


Etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış bol ödüllü nbsp;bir cihaz
ABD,Fransa,ve İsviçre'de düzenlenen Dünya icatlar ve buluşlar fuarlarında başarı ödülleri alan JİNTONG nbsp;sinir uyarıcı tıbbi cihaz, Avrupa Birliği tam kalite güvence sistemi nbsp;EEC tıbbi cihaz nbsp;sertifikasını almaya layık görüldü.
nbsp; Yapılan klinik test çalışmalarında , migren,baş dönmesi,düzensiz kalp atışı ,kulak çınlaması nbsp;gibi durumlarda da nbsp;ayrıca fayda sağladığı nbsp;tespit edilen cihaz, Türkiye'de Sağlık Bakanlığı tıbbi cihaz mevzuatına uygun olarak belgelendirilip gerekli bildirimler yapılarak Türkiye özel tanıtım fiyatı 295 TL den nbsp;Tansiyon hastalarının kullanımına sunuldu. Ayrıntılı bilgi için www.jintong.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...