Engelli yolcu minibüsü kaza yaptı, 13 yaralı

Engelli yolcu minibüsü kaza yaptı, 13 yaralı

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'dan engelli çocuklarına heyet raporu alabilmek için Erzincan'a giden aileleri taşıyan minübüs kaza yaptı, 13 kişi yaralandı.

Diyarbakır'dan engelli çocuklarına heyet raporu alabilmek için Erzincan'a giden aileleri taşıyan minübüs, dönüş yolunda Tunceli'nin Pülümür ilçesi yakınlarında buzlanma nedeniyle kaygahlaşan yolda uçuruma yuvarlandı. Kazada 9'u engelli çocuk 13 kişi yaralandı.Diyarbakır'dan heyet raporu almak için engelli çocukları ve yakınlarını Erzincan'a götüren Şahin Karcı yönetimindeki 21 FS 920 plakalı minübüs dönüş yolunda kaza yaptı. Minibüs, saat 14.00 sıralarında nbsp;Tunceli'nin Pülümür ilçesine bağlı Cankurtaran mevkiinde buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontroldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. 30 metrelik uçuruma yuvarlanan minübüste ölen olmazken, isimleri henüz belirlenemeyen 9 engelli çocuk ile kendilerine eşlik eden 4 kişi yaralandı. Tunceli il merkezi ile Nazimiye ve Pülümür ilçelerinden kaza yerine sevk edilen ambulanslar yaralıları Tunceli ve Pülümür'deki hastanelere kaldırdı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...