Meteoroloji'den bu illere kar yağışı uyarısı!

Meteoroloji'den bu illere kar yağışı uyarısı!

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı değerlendirmelerin ardından 4 ildeki vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Erzurum, Ağrı, Ardahan ve Kars'ta bu akşamdan itibaren aralıklarla kar yağışı bekleniyor. Erzurum Valiliği Kriz Merkezi'nden yapılan açıklamada, Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Hava Tahmin ve Uyarı merkezinin yaptığı değerlendirmeye göre, bölgede akşam saatlerinden itibaren kar yağışının başlayacağı belirtildi.

Gece başlaması beklenen kar yağışının 2 Şubat Pazar gününe kadar Ağrı, Kars ve Ardahan illerinde de etkili olacağı kaydedilen açıklamada, şöyle denildi: "Kar yağışı dolayısıyla yüksek ve eğimli kesimlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır. Ulaşımda aksamalar, çığ tehlikesi, buzlanma ve heyelan gibi meydana gelebilecek olumsuz olaylara karşı ilgililerin ve tüm vatandaşların dikkatli olmaları gerekmektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...