Prof. Dr. Yavuz: 'Maltepe'yi yeşil ilçe yapacağız'

Prof. Dr. Yavuz: 'Maltepe'yi yeşil ilçe yapacağız'

YAŞAM Haberleri

AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Yavuz, "Kadınlarla el ele verip yeni bir Maltepe kuracağız" dedi.

Yerel seçimlerde AK Parti'den Maltepe Belediye Başkan adayı olan Prof. Dr. Edibe Sözen Yavuz, "Maltepe'ye kadın eli değecek" dedi. AK Parti'de MKYK üyeliği ve Genel Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulunan AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Yavuz, Maltepe'de esnaf ziyaretlerinde bulundu, sokakta vatandaşlarla sohbet etti. Yavuz, 1 Nisan 2014 sabahı ilçe tarihinde ilk kadın belediye başkanı olacağına inandıklarını belirterek, Maltepe'de ilklerin yaşanacağını ifade etti. Özellikle kadın seçmenlerde ayrı bir heyecan gördüğünü anlatan Yavuz, "Artık kadınlar sadece oy vermeyecek, yönetecek ve herkes görecek kadınların elinin değdiği bir belediyeciliğin başarısını. Maltepe'ye kadın eli değecek. Kadınlarımızla birlikte yaşanabilir bir Maltepe kuracağız, bu kez eşleri, hanımlarını destekleyecek ve daha mutlu ailelerin olduğu, cıvıl cıvıl bir Maltepe oluşturacağız. Parti olarak yıllardır yapamayacağımız bir söz vermedik. Şimdi Maltepe'de güzel, yapılabilir projelerimiz var. Maltepe'yi yeşilin bol olduğu bir ilçe haline getireceğiz. Çocuklarımız, kadınlarınız, gençlerimiz kısaca ailelerimiz, mutlu bir Maltepe'de yaşayacak. Maltepe sokakları mutlu, cıvıl cıvıl insanların yaşadığı sokaklar haline gelecek" dedi.

ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRECEĞİZ
Maltepe tarihinin ilk kadın belediye başkanı olacağına inandığını söyleyen Prof. Dr. Yavuz, esnaf ziyaretlerinde bulundu, kadınlara, "Artık bu ilçeyi siz kadınlarla birlikte yöneteceğiz" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...