Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yüzme bilmeyen Karadenizlinin aklına esince...

/ Kaynak: İHA
Yüzme bilmeyen Karadenizlinin aklına esince...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Rizeli inşaat ustası, denizden 3 kilometre uzakta evinin bahçesinde yapımına başladığı balıkçı kayığını, kullanmadan bir balıkçıya vermeyi düşünüyor

Rize'nin Derepazarı ilçesi Fıçıcılar Mahallesi'nde ikamet eden 55 yaşındaki Hüseyin Yıldırım isimli inşaat ustası, aklına esince denizden 3 kilometre içeride bulunan evinin bahçesinde balıkçı kayığı yapmaya başladı. Yüzme dahi bilmeyen ve bu nedenle denizden uzak duran Yıldırım, buna rağmen yapımına başladığı kayığı tamamlayıp bitirdiğinde ihtiyacı olan birisine vermeyi düşünüyor. Hayatında ilk kez kayık yaptığını belirten inşaat ustası, projesi kendisine ait olan kayıkla ustalara taş çıkarıyor. nbsp;Yıldırım, konu ile ilgili açıklamasında, "Ahşap işlerinden anlarım. Bir arkadaşım benden kayıklarda kullanılan bir parçayı kesmemi istedi. Verdiği ölçülerle parçayı kestim. Sonra aklıma bir kayık yapma fikri geldi. Önce balıkçı barınağına gidip kayıkları inceledim. Kafama göre bir proje hazırladım. Evimin bahçesi daha müsait olduğu için deniz kenarında değil de burada bunu yapıyorum. Yüzme bilmediğim için denizden uzak duruyorum. Deniz beni tutar. Kesinlikle denize açılmam. Bunu tamamlandığında ihtiyacı olan birisine vermeyi düşünüyorum" dedi. Yıldırım, denizden uzakta yaptığı kayığı tamamlandıktan sonra denize ulaştırmakta güçlük çekmeyeceğini belirterek, "Her yer yol. Fatih koca gemileri karadan yürütüp Bizans'ı yerle bir etti. Bunu denize indirmek zor olmayacak. Biz Fatih'in torunuyuz. Kolaylıkla bunu denize indiririm" diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...