Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şoföre ölümüne dayak! Kurtulmak için 'ölü' taklidi yaptı

Şoföre ölümüne dayak! Kurtulmak için 'ölü' taklidi yaptı

YAŞAM Haberleri

Trafik polisleri ile çekici sürücüsü, "küfür etmeden konuşun" diyen sürücüyü dövüp yerlerde sürükledi

İstanbul Bayrampaşa'da Cumartesi gecesi saat 23.30 sıralarında Kenan Eroğlu, aracıyla giderken, polislerin "dur" işareti ile karşılaştı. Arkasından ateş edilmesi üzerine 200 metre ileride aracını durduran Eroğlu, trafik polisleri ile yanlarında bulunan çekicinin "Neden durmuyorsun?" ikazı ile karşılaştı. Polislerin küfürlü hitaplarına maruz kalan Eroğlu, "Küfür etmeden konuşun" deyince bu sefer de polislerin ve çekici sürücünün saldırısına maruz kaldı. Kamera kayıtlarına göre, yere düşen Eroğlu, polisler ve çekici sürücüsü tarafından tekme tokat bayılana kadar dövüldü. 8 gün iş göremez raporu alan Eroğlu, "Ellerinden kurtulmak için öldü numarası yaptım" dedi. 15 dakika dövüldüğünü söyleyen Eroğlu, şunları anlattı: "Hem polisler, hem çekici sürücüsü yerde tekmelediler. Beni çekicinin altına sokarak orada da dövdüler. Ayıldığımda çekici sürücüsünün ceplerimi karıştırdığını gördüm. Polisin elinde silah vardı. Beni öldüreceklerinden korktum. Cebinden biber gazını çıkartarak üstüme sıktılar. Beynimde pıhtılaşma olduğunu söylediler. Canımdan şüphe ediyorum. Başıma bir iş gelirse o polisler sorumludur."

KURTULMAK İÇİN 'ÖLÜ' TAKLİDİ YAPTI

Kamera görüntülerine göre, polisler ve çekici sürücüsü, Kenan Eroğlu'nu tekme tokat dövmeye başlıyor. Yere düşen Kenan Eroğlu, "ölü" taklidi yapmasına rağmen dayaktan kurtulamıyor. Polisler ve çekici sürücüsü bu sefer yerdeki Eroğlu'nu tekmelemeye başlıyor. 15 dakika süren dayak faslından sonra olay yerine ambulans geliyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...