Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Araba çarpınca sitem etti! Neden geldim Adana'ya

Araba çarpınca sitem etti! Neden geldim Adana'ya

YAŞAM Haberleri

Yaşlı adama çarpan kadın sürücü 'Suçum yok' derken, Gözükara, "Kızım insan biraz dikkatli olur, ben yaşlı bir adamım. Keşke köyümden gelmeseydim' dedi

Adana'da Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'nde meydana gelen olayda kadın sürücü S.M. yönetimindeki 01 BG 990 plakalı otomobil Alparslan Türkeş Bulvarı'ndan Kasım Ener Bulvarı'na yaklaştığı sırada karşıdan karşıya geçmeye çalışan Şahin Gözükara'ya (69) çarptı. Kadın sürücü hemen otomobilinden inip yaşlı adama yardım etmek istedi. Ancak yaşlı adam belinin ağrıdığını söyleyerek kimsenin dokunmasını istemedi. Kadın sürücü "Suçum yok" derken, Gözükara, "Kızım insan biraz dikkatli olur, ben yaşlı bir adamım. Keşke köyümden gelmeseydim, köyümde bu kadar çok araba yoktu. Köyümde yıllarca yaşadım ama hiç kaza geçirmedim" diye dert yandı. Bunun üzerine sürücü, "Amca özür dilerim ama sen dikkat etmedin" diye karşılık verdi. Hastaneye kaldırılan adamın, bacağının kırıldığı belirlendi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...