Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhaleye girmek istedi, dayak yedi

/ Kaynak: İHA
İhaleye girmek istedi, dayak yedi

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan bir büfenin ihalesine katılmak isteyen Erkan Okutan, tanımadığı kişilerce darp edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki bir büfenin ihalesine girmek isteyen Erkan Okutan, İstanbul'dan İzmit'e geldi. Okutan, ihaleye girmek için gereken parayı yatırmak üzere Büyükşehir Belediyesi'ne girdiğinde Okutan'ın yanına gelen tanımadığı birkaç kişi ihaleye girmek için gelip gelmediğini sordu. Okutan, ihale için geldiğini söyleyince şahısların saldırısına uğradı. Aldığı darbelerle kanlar içinde yerde kalan Okutan, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Erkan Okutan, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kendisine saldıran şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirten Okutan, ihaleye girmekten vazgeçtiğini söyledi. nbsp;
Bu arada saldırganların kaçtığı öğrenildi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...