Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Börekçiyi yarım saat arayla iki kere soydular

/ Kaynak: DHA
Börekçiyi yarım saat arayla iki kere soydular

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adapazarı'nda bir börekçi dükkanını 30 dakika ara ile iki kez soyan hırsız ve arkadaşı, güvenlik kamerası tarafından görütülendi.

Görüntülerde işyerinin kapısını sabaha karşı tekmeleyip içeri giren hırsız kasada bulunan paraları alıp kaçtıktan yarım saat sonra arkadasıyla birlikte yeniden gelerek, bu kez de yere düşürdüğü bozuk paraları topladı.Olay saat 04.30'da Adapazarı İftaiye Caddesi üzerinde bulunan bir börekçi dükkanında meydana geldi. Pasaj içerisindeki börekçiye gelen bir genç, işyerinin kapısını yaklaşık 10 dakika zorlayarak içeri girdi. Kasada bulunan yaklaşık bin 100 lira ile ihtiyaç sahipleri için toplanan yardım kutusunu çalarak kaçan hırsız, heyecandan yere düşürdüğü bozuk paraları almak üzere bu kez bir arkadaşıyla yarım saat sonra börekçiye yeniden gelerek onları da topladı.
İki hırsızın dükkan içinde sergilediği rahat hareketleri dikkatlerden kaçmazken, tüm bunlar işyerinin kamerası tarafından da görüntülendi. Dükkanın soyulduğunu sabah saatlerinde farkeden dükkan sahibi durumu hemen polis ekiplerine haber verirken, polis şimdi güvenlik kamerası tarafından görütülenen iki hırsızı yakalamaya çalışıyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...