Kalp krizi geçiren yerel TV programcısı öldü

Kalp krizi geçiren yerel TV programcısı öldü

YAŞAM Haberleri

Mersin'de yaşayan gazeteci Vedst Çelikbaş, sosyal paylaşım sitesinde eşine yalnız kalabileceği mesajlar yazdıktan 9 saat sonra hayatını kaybett,

Anamur TV'de program yapımcı ve sunucusu 62 yaşındaki Vedat Çelikbaş, dün akşam saatlerinde Sağlık Mahallesi'ndeki evinin merdivenlerinden çıkarken yere yığıldı. Solunum yetmezliği şikayeti ile kaldırıldığı Anamur Devlet Hastanesi'nde kalp krizi geçirdiği anlaşılan Çelikbaş, yapılan tüm tıbbi müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Düşmenin etkisi ile başını merdivenlere çarptığı belirtilen Çelikbaş'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


'BELKİ SABAH YALNIZ UYANIRSIN'
Çelikbaş'ın ölümünden 9 saat önce, sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan 36 yaşındaki eşi Gülten Fırat Çelikbaş'a övgü dolu sözlerinin yer aldığı mesaj dikkat çekti. Yakınları ve meslektaşlarını gözyaşına boğan Çelikbaş'ın ölümünden 9 saat önce yazdığı mesajda şu ifadelere yer verdi: nbsp;"Anamur'daki 16 yıllık çalışma sürecimde, benim gibi zor bir adamı çeken, çekip çeviren sevgili eşim Gülten Çelikbaş'a teşekkür ediyorum. O olmasaydı bu hayatın tadı tuzu olmayacaktı. Mücadele azmimin kaybolmasına engel oldu, Anamur'daki çalışmamıza katkı sağladı. Mücadele şevkimi arttırdı. Çok geceler ben çalışırken yanımdan ayrılmadı. Yurt içi gezilerimde dönüşümü sabırla bekledi. İşte şimdi haftada 6 gün çeşitli medya kuruluşlarında makale, köşe yazısı yazabiliyor, okurlarımca beğeniliyorsam, yüksek oranda yazılarım onun desteği ve verdiği huzur ortamı sayesinde. Haber ve köşe yazılarımın tıklanma sayısının yüksekliği eşim Gülten Çelikbaş'ın sayesinde, onun verdiği huzur ile. İyi ki varsın. Yanındakilerin değerini bil. Belki sabah yalnız uyanırsın. Yalnızlığının kıymetini bil. Belki yarın yalnız kalmak istersin ama yapamazsın. Zamanın tadını çıkar. Belki bir daha bu fırsatı bulamazsın. Hayatın, sevginin, yaşamın, ailenin, dostlarının ve her şeyin değerini bil. Belki yarın, hiçbirine ulaşamazsın ya da bunlara ulaşacak bir yarın bulamazsın."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...