Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bunlar nasıl öğretmen? Profesörün otistik çocuklarına dayak

Bunlar nasıl öğretmen? Profesörün otistik çocuklarına dayak

YAŞAM Haberleri

Özel eğitim kurumundaki iki öğretmen profesörün otizmli oğullarını eğlence olsun diye dövmüş. Kovulan öğretmenin intikamı skandalı ortaya çıkardı.

İzmirli nöroloji uzmanı Prof. Dr. Ayşegül Öğmegül'ün, otistik olan 20 ve 18 yaşındaki iki oğlunu, Sakarya'nın Sapanca İlçesi'ndeki bir özel eğitim merkezine yerleştirdi. Çocuklarına yakın olmak için kendisi de Konya'dan ayrılıp Sakarya Devlet Hastanesi'nde göreve başladı. Her ay 6 bin lira ödeme yaptığı eğitim merkezinde çocuklarına dayak atıldığını öğrenen Profesör Öğmegül, şoke oldu. Olay ise işten atılan bir öğretmenin kurumdan intikam almak için dayak görüntülerine sosyal medya üzerinden yaymaya başlamasıyla ortaya çıktı. Otistik öğrencilere dövüp, hakaret eden öğretmenlerin verdikleri ifadede 'böyle yaparak eğleniyorduk' dediği öğrenildi. Savcılığa suç duyurusunda bulunan Prof. Dr. Öğmegül, "Bu nasıl öğretmenlik, nasıl vicdan ve insanlık? Biz üzerlerine titreyelim, onların yaptığına bak. Cezalandırılmaları için peşlerini bırakmayacağım" dedi.
Görüntülerde öğretmenlerden S.Ç., ilk olarak iki kardeşi dövüp, daha sonra "annen gelip kurtarsın bakalım" diye kızıyor. nbsp;Bumin Yılmaz Koçbeker'i, önce bir kulağından, ardından iki kulağından tutup öğretmen arkadaşının tuttuğu kameraya doğru yaklaştırıyor ve burada da hakaret ediyor. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...