Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TSKB'ye Corporate Games'den iki madalya

TSKB'ye Corporate Games'den iki madalya

YAŞAM Haberleri

TSKB Masa Tenisi Takımı, İngiltere'nin Liverpool kentinde gerçekleştirilen Uluslararası Corporate Games Masa Tenisi Turnuvası'ndan ödüllerle döndü.

TSKB Ekibi turnuvada, 'Tek Erkekler 40+' kategorisinde ikinci, 'Karma Çiftler'de üçüncü olarak, gümüş ve bronz madalyanın sahibi oldu. Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Masa Tenisi Takımı, İngiltere'nin Liverpool kentinde düzenlenen Uluslararası Corporate Games Masa Tenisi Turnuvası'nda iki madalya birden kazanarak, büyük bir başarıya imza attı.
Turnuvada TSKB'yi Sistem Destek ve İşletim Yöneticisi Ali Güller ve Krediler Yöneticisi Sevilay Kıran temsil etti. Ali Güller, 'Tek Erkekler 40+' kategorisinde rakiplerini eleyerek ikinciliği elde etti. 'Karma Çiftler' kategorisinde ise Ali Güller ve Sevilay Kıran'dan oluşan TSKB takımı, son derece çekişmeli geçen müsabakalar sonrasında rakiplerini geride bıraktı ve üçüncülük madalyasını almaya hak kazandı.
Bugüne kadar düzenlenen en kapsamlı kurumlar arası spor aktivitesi olan Uluslararası Corporate Games'e Masa Tenisi Turnuvası kapsamında toplam 89 sporcu katıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...