Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bonzaiden 11 kişi hastanelik oldu

/ Kaynak: İHA
Bonzaiden 11 kişi hastanelik oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa İnegöl'de sentetik uyuşturucu kullanımı artarken, hafta sonu 11 genç bonzai ve esrardan dolayı hastanelik oldu.

Hafta sonu Hamidiye Mahallesi'nde yaşları 15 ile 23 arasında değişen 11 genç, kullandıkları esrar ve sentetik uyuşturucu maddelerden fenalaştı. Uyuşturucu kullanan şahısları teşhis eden emniyet ekipleri, baygın olmayan gençleri ekip otoları ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne taşıdı. Baygın halde bulunan diğer gençler ise 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Hamidiye Mahallesi'nde yerde yatan S.E'nin ceplerinden bol miktarda esrar çıktı.
Uyuşturucu vakaları, emniyet, 112 ve acil servis ekiplerinin elini kolunu bağladı. Özellikle akşam saatlerinde artan vakalar, sağlık görevlilerinin normal hastalara müdahale edebilmelerinin de zaman zaman önüne geçti. Uyuşturucu kullananların tedavisi için ayrı bir birim kurulmasını isteyen Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, İl Sağlık Müdürlüğü, kaymakamlık ve savcılığı Kaymakamlığı göreve çağırdı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...