Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genç pilot motosiklet kazasında can verdi

/ Kaynak: DHA
Genç pilot motosiklet kazasında can verdi

YAŞAM Haberleri  / DHA

40 gün önce evlene Airbus A330'un 30 yaşındaki pilotu, babaannesine giderken kullandığı motosikletle yaptığı kazada feci şekilde can verdi.

THY'nin genç pilotu Edip Kıvılcım Angın gözyaşları içinde toprağa verildi. Edip Kıvılcım Angın'ı son yolculuğuna uğurlayanlar arasında 28 yaşındaki eşi Aslı Angın da vardı. Türk havacılık sektörü, THY'nin genç pilotunun ölümüne ağlıyor. Düzce yakınlarında motosikletiyle yaptığı kazada yaşamını yitiren Airbus A330'un 30 yaşındaki pilotu Edip Kıvılcım Angın bugün gözyaşlarıyla toprağa verildi. Genç pilotun cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'ne getirildi. Bu sırada Angın'ın ailesi, yakınları ve mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.
Genç pilot motosiklet kazasında can verdi
SADECE 40 GÜN ÖNCE EVLENMİŞLERDİ
Onların arasında biri vardı ki onun acısının tarifsizliği yüzüne vurmuştu. Genç pilotun eşi Aslı Angın uzun süre tabutun başında kaldı ve gözyaşı döktü. Genç çift sadece 40 gün önce hayatlarını birleştirmişti, ancak dün yaşanan kaza en acı ayrılık oldu. Angın'ın cenazesi, namazın ardından Beylikdüzü Kavaklı Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Genç pilot motosiklet kazasında can verdi
BABAANNESİNİ ZİYARETE GİDİYORDU. nbsp;
Edip Kıvılcım Angın, dün kendi kullandığı motosikletiyle Bolu'da yaşayan babaannesini ziyarete giderken Düzce yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.
Genç pilot motosiklet kazasında can verdi
KASKI VE KIYAFETİ DE VARDI AMA...
Edinilen bilgiye göre başında kaskı ve üzerinde koruyucu kıyafetleri olduğu halde hayatını olay yerinde kaybetti. Vücudunda ilk bakışta görülebilen iz ve yara bulunnmayan Angın'ın boynunda meydana gelen hasar nedeniyle hayatını kaybetmiş olabiliceği belirtildi.

BABADAN KALAN MOTOR TUTKUSU
Airbus A330 pilotu Edip Kıvılcım Angın'ın motora olan tutkusu kendisi gibi pilot olan babası Halim Angın'dan kalmıştı. Cenaze töreninde evladını kaybetmenin acısıyla ayakta bile güçlükle duran Halim Angın'ın da uzun yıllar motosiklet kullandığı öğrenildi

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...