Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taksim Meydanı'nda öldüresiye dayak - İZLE

/ Kaynak: DHA
Taksim Meydanı'nda öldüresiye dayak - İZLE

YAŞAM Haberleri  / DHA

Taksim Meydanı'nda bir gencin feci şekilde dövülmesi kameraya yansıdı. Araya giren özel güvenlik görevlileri de öfkeli kişiden nasibini aldı.

Olay dün öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 20 yaşındaki Burak Görgülü ile Taksim Metro istasyonunda hediyelik eşya satan işyerinde çalışan kişi arasında tartışma çıktı.


KAFASINI TEKMELEDİ
Burak Görgülü, metro istasyonu güvenlik görevlileri tarafından dışarıya çıkarıldı. Ancak tartışma dışarıda da sürdü. Adı öğrenilemeyen kişi, güvenlik görevlilerinin araya girmesine rağmen Görgülü'yü feci şekilde dövdü. Kendisini engellemeye çalışan güvenlik görevlisine de tekme atan saldırgan yumruklayarak yere düşürdüğü gencin kafasına defalarca bastı. Çevredekilerin de araya girmesiyle öfkeli kişi uzaklaştırıldı. Gencin yardımına sağlık ekipleri koştu. Ambulansa bindirilen Görgülü hastaneye götürüldü. Tedavisinin ardından tekrar Taksim'e geri dönen genç olayı anlattı.

nbsp;Taksim Meydanı'nda öldüresiye dayak - İZLE


TEDAVİ GÖRMEK İSTİYORUM
Burak Görgülü "Ayağa kalkmak istedim kalkamadım bir tane polis bile adamı almadı. Adam bana vurdu güvenliğe vurdu polislerden şikayetçiyim. Kafama vurdu ambulans gelmese ölebilirdim. Ambulans beni hastaneye götürdü yarım saat hastanede kaldım. Orada da hiç ilgilenmediler" dedi.

Sokakta yaşadığını ve uçucu madde kullandığı belirten genç, "Taksim'den kurtulmak istiyorum. Bazen hastanede tedavi görüyorum bir hafta sonra bırakıyorlar. Ben bir hafta değil, sürekli tedavi görmek istiyorum" dedi.

Görgülü'yü döven kişi hakkında herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenildi.
nbsp;Taksim Meydanı'nda öldüresiye dayak - İZLE

##tgvideo##
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...