Evinde ölü bulunan müzik öğretmeninin yanından bu not çıktı!

Evinde ölü bulunan müzik öğretmeninin yanından bu not çıktı!

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da bir okulda müzik öğretmenliği yapan 26 yaşındaki Esra İflazi, Fatih'te yalnız yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Yanında ise bu not vardı.

Ölen öğretmenin yanında "Piyanomu kardeşime verin" yazılı not bulundu. Başında kan izleri bulunan Esra İflazi'nin ölüm nedeni araştırılıyor. nbsp;İstanbul'da bir okulda müzik öğretmenliği yapan 26 yaşındaki Esra İflazi, Fatih'te yalnız yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Kulağında ve boynunda kan izleri olan öğretmenden geriye, "Hayata tutunmaya çok çalıştım ama olmadı. Piyanomu kardeşime bırakıyorum" notu kaldı. Hatay'da doğan ve annesini küçük yaşta trafik kazasında kaybeden Esra öğretmen, 3 kardeşiyle birlikte üvey anneyle büyüdü. Daha sonra babasını da kaybeden İflazi, Bağcılar'da bir okulda müzik öğretmeniydi. Okula gitmeyince arkadaşları durumdan şüphelenerek karakola başvurdu. Polis, Esra öğretmeni Cerrahpaşa Caddesi'ndeki evinde ölü olarak buldu. Mahallede çocuklara ücretsiz gitar dersi veren Esra öğretmen, neşeli ve sempatik tavırlarıyla biliniyordu. Müziği çok seviyordu, birçok kez arkadaş ortamında sahneye çıkmıştı.
Evinde ölü bulunan müzik öğretmeninin yanından bu not çıktı!

BİR AY ÖNCE SATIN ALMIŞTI
Bir ay önce bir piyano satın alan Esra öğretmen çocuklara piyano dersi vermeye hazırlanıyordu. "Hayata tutunmaya çok çalıştım ama olmadı. Piyanomu kardeşime bırakıyorum" yazılı bir not bırakan Esra İflazi Facebook'ta 14 Kasım'da geçtiği son mesajında ise "Ey her tarafımdan yavaş yavaş çekilen hayat, yalnız kafama ve gözlerime birik" yazmıştı. Öğretmenin ölüm nedeni esrarını koruyor.
(SABAH)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...