Direksiyon başında kalp krizi geçiren balıkçı hayatını kaybetti

/ Kaynak: İHA
Direksiyon başında kalp krizi geçiren balıkçı hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da kamyoneti ile seyir halindeyken kalp krizi geçiren 3 çocuk babası balıkçı, direksiyon başında hayatını kaybetti.

Olay, İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Ankara Çevre Yolu Köprü altında sabah saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evli ve 3 çocuk babası olan balıkçı Haydar Yılmaz (47), eşiyle birlikte sabah namazını kıldıktan sonra pazara götürüp satmak için hale balık almaya gitmek üzere evinden ayrıldı. Haydar Yılmaz, 55 K 2409 plakalı kamyoneti ile seyir halindeyken kalp krizi geçirdi. Bu sırada yoldan çıkan kamyonet orta refüje çıkıp durdu. Balıkçı direksiyon başında hayatını kaybetti. Aracı fark eden vatandaşlar, olayı polise ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri ve polis, Yılmaz'ın direksiyon başında öldüğünü tespit etti. Olayı haber alan eşi Bahar Yılmaz, eşinin aracının yanına gelip cesedini görünce, "Ben Haydar'sız ne yaparım?" diyerek ağladı. Olay yerine gelen Yılmaz'ın çocukları da gözyaşı döktüler. Yılmaz'ın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. nbsp;
nbsp;Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...