Her akşam evini ziyarete gelen tilkiyi elleriyle besliyor

/ Kaynak: AA
Her akşam evini ziyarete gelen tilkiyi elleriyle besliyor

YAŞAM Haberleri  / AA

Gümüşhane'de yaşayan Sebahattin Öztürk, yaklaşık 3 aydır her akşam evlerinin önüne gelen tilkiyi elleriyle besliyor.

Merkeze bağlı Mescitli köyünün Ayranlı Mahallesi'nde yaşayan Sebahattin Öztürk (47), gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık iki yıldır evinin çevresinde dolaşan dişi tilkinin bu yıl ilk kez kendilerine yaklaştığını söyledi. nbsp;Tilkinin 3 ay önce yanlarına geldiğini dile getiren Öztürk, yiyecek verdikleri tilkinin zamanla kendilerine alıştığını anlattı. nbsp;Öztürk, kent merkezine gittiğinde "Aliş" adını koydukları tilki için de hazırlık yaptıklarını vurgulayarak, "Biz eve geldikten en geç 5-10 dakika içerisinde hemen yanımıza geliyor. Kış olması nedeniyle doğada pek fazla yiyecek bulamadığı için bazen arabadan iner inmez yanımıza yaklaşıyor" dedi.
Her akşam elleriyle besledikleri tilkinin insanlara alıştığını ifade eden Öztürk, "Gayet güzel bir dost. Sevgi olduğu müddetçe hayvanlarla insanlar iletişim kurabilir" diye konuştu.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...