Kemerburgaz'da kamyon restorana daldı, ölü ve yaralı var

/ Kaynak: AA
Kemerburgaz'da kamyon restorana daldı, ölü ve yaralı var

YAŞAM Haberleri  / AA

Eyüp Kemerburgaz taraflarında hafriyat yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu restorana daldı, feci olayda ölü ve yaralı var.

Eyüp'te kontrolden çıkan kamyonun yol kenarındaki nbsp;restorana girmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. nbsp;Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi Selanik Bulvarı'ndan Göktürk nbsp;istikametine giden Ergün Öncü'nün kullandığı 34 LDT 86 plakalı hafriyat yüklü nbsp;kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kaldırıma nbsp;çarptı. Kaldırımdaki Reklam panosunu devirdikten sonra duramayan kamyon, park nbsp;halindeki iki otomobile çarparak yol kenarındaki balık restoranına girdi.Kazada, araçta sıkışan Öncü ile kamyonun altında kalan garson Okan Al nbsp;ağır yaralandı.Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Öncü, nbsp;Okmeydanı eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, garson Al ise Gaziosmanpaşa Taksim nbsp;Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Hastanede tedavi altına alınan Okan Al, müdahalelere rağmen nbsp;kurtarılamadı.Kaza sırasında iş yerinde bulunan müşteriler büyük şaşkınlık yaşarken, nbsp;restoranın sahibi Uğur Uzuner ise gözyaşlarını tutamadı. Kaza yapan kamyon, olay yerine çağrılan iş makinesiyle, çarptığı nbsp;otomobiller ise çekici yardımıyla kaldırıldı.
Aydın: "Bir anlık dalgınlıktan kaynaklanan bir kaza gibi gözüküyor"
Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Eyüp Belediye Başkanı Remzi nbsp;Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgedeki inşaat faaliyetlerinden dolayı nbsp;yoğun bir hafriyat çalışması olduğunu belirtti.
Kamera kayıtları incelendikten sonra kazanın sebebinin nbsp;anlaşılabileceğini anlatan Aydın, "Şoförün bir anlık dalgınlığından kaynaklanan nbsp;bir kaza gibi gözüküyor. Emniyet birimlerimiz, gerekli soruşturmayı yaptıktan nbsp;sonra, kazanın gerçek sebebini öğreneceklerdir. Emniyetimizin alması gereken nbsp;önlemler varsa mutlaka tedbir alacaklardır. Bu konuda daha önce bir çalışma nbsp;yapılmıştı ama bir eksik varsa o da tamamlanır" diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...