Halk otobüsünde kalp krizinden ölüm kamerada

/ Kaynak: DHA
Halk otobüsünde kalp krizinden ölüm kamerada

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bartın'da bindiği halk otobüsünde kalp krizi geçiren 45 yaşındaki Mehmet Gün, yolcuların ve sağlık ekibinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Mehmet Gün, Bartın Üniversitesi Kampüsü önündeki durakta özel halk otobüsüne bindi. Şoförün yanındaki koltuğa oturan Mehmet Gün, bir süre sonra rahatsızlanarak koltuğa yığıldı. Sürücü Raif Atak, 112 Acil Servis'e haber verirken, otobüste bulunan yolculardan bazıları Mehmet Gün'e müdahale etti. Otobüs şoförü, zaman kaybetmemek için ambulansın geldiği yöne doğru yola devam etti. Yolda karşılaşılaşılan 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesini otobüste yaptığı Gün, ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Mehmet Gün, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gün'ün rahatsızlanması ve yolcuların panik içindeki müdahalesi otobüsteki güvenlik kamerasına yansıdı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...