Köpekleri beslemek için yola çıktı, kalp krizinden öldü

/ Kaynak: İHA
Köpekleri beslemek için yola çıktı, kalp krizinden öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

İsmail Yılmaz, Kartalkaya yolunda bir işyerinde bulunan köpeklere yemek verdikten sonra geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat etti.

Abant İzzet Baysal Tıp Fakültesi eski Başmüdürü İsmail Yılmaz, Kartalkaya yolunda bulunan bir işyerinde bulunan köpeklere yemek verdikten sonra geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, İzzet Baysal Tıp Fakültesi'nde 4 yıl başmüdürlük görevini yürüten İsmail Yılmaz, Kartalkaya yolunda bir mekanda bulunan köpeklere kemik getirdi. Köpekleri besleyen Yılmaz bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Çevrede bulunanlar tarafından müdahale edilen İsmail Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Yılmaz'ın cenazesi 27 Nisan Salı günü saat 11.00'de Pir Sultan Abdal Cem evindeki törenin ardından Karşıyaka Mezarlığına defnedileceği öğrenildi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...