Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşadamına mermi gönderen çeteye baskın, 1 kadın 4 kişi...

/ Kaynak: DHA
İşadamına mermi gönderen çeteye baskın, 1 kadın 4 kişi...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Antalya'da bir işadamına kargoyla mermi gönderip, 1 milyon dolar haraç isteyen ve aralarında bir polisin bulunduğu 1'i kadın 4 kişi yakalandı.

Geçen yıl ağustos ayında işadamı H.K.'yı telefonla arayarak 1 milyon dolar haraç isteyen şüpheliler, ölümle tehdit ettikleri işadamına yıl başında kargoyla 9 mm çapında mermi gönderdi. Polise başvuran H.K., ölümle tehdit edildiğini belirterek kendisine gönderilen mermiyi teslim etti. İşadamını teknik ve fiziki takibe alan polis, H.K.'ya tekrar telefonla ulaşan şüphelilerin Konya'da olduğunu belirledi. Önceki gün yapılan operasyonda gözaltına alınan Konya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis F.K. ile E.D., A.K. ve Y.E.A. Antalya'ya getirildi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen 2 tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, 1 el bombası, 90 fişek, 1 kelepçe, 1 kar maskesi ve 1 çift eldivene el konuldu. Bugün öğle saatlerinde sorguları tamamlanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...