Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cezaevinde dayak yedikten sonra kalp krizi geçire mahkum öldü

/ Kaynak: DHA
Cezaevinde dayak yedikten sonra kalp krizi geçire mahkum öldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kayseri Cezaevi'nde dama oynarken tartıştığı 2 koğuş arkadaşı tarafından dövüldükten sonra kalp krizi geçiren 24 yaşındaki Dursun Çadır, öldü.

Avukat Emre Ayan, müvekkili Çadır'ın 1 yıldan bu yana hakkında iddianame düzenlemediğini ve kanıt olmadığı halde cezaevinde tutuklu olduğunu öne sürdü Olay, dün saat 17.00 sıralarında Kayseri Cezaevi'nde meydana geldi. Basit yaralama suçundan tutuklu bulunan Dursun Çadır, 2 koğuş arkadaşı ile dama oynarken aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre 2 koğuş arkadaşı tarafından dövüldü. Çadır, daha sonra feenalık geçirerek, demir parmaklıklar ardında yaşamını yitirdi. Dursun Çadır'ın cenazesi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopside 'Darp' ve 'Kalp krizi' teşhisi konulduktan sonra Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi Tahtalı Köyü'ne gönderildi. Çadır'ın avukatı Emre Ayan, uzun süreli tutuklama kararlarının Türkiye'de yara haline geldiğini söyledi. Ayan, sözlerine söyle devam etti:
"Müvekkilim Dursun Çadır, yaralama suçundan tutukluydu. Bu olayın asli faili değildir. Uzun tutuklular bu ülkede yara haline geldi. Tüm deliller Dursun Çadır'ın lehineydi. Mahkeme önüne çıksa kuvvetle müvekkilim beraat edilip tahliye olacaktı. Asıl üzücü olan yaklaşık 1 yıldır tutuklu olan müvekkilimin davası açılmadı. Dursun, cezaevinde tutuklu olarak duruşmaya çıkacağı günü bekliyordu."

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...