Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dayaktan bunalan kadın dehşet saçtı

/ Kaynak: İHA
Dayaktan bunalan kadın dehşet saçtı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'nde koca dayağından bunalan kadın, eşini uykuda başına piknik tüpü ile vurduktan sonra defalarca kez bıçaklayarak öldürdü.

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi 12. Sokak no:15/1 adresinde gece geç saatlerde meydana gelen olayda, Damla K. (29) ve pazarcılık yapan eşi Fikret K. (33) aralarındaki ailevi meseleler nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Fikret K. eşini darp etti. Kavganın arından Fikret K. uykuya daldı. Eşinin sürekli kendisini darp etmesinden bunalan Damla K. ise uyumadı ve iki çocuğu ile eşinin uyumasını bekledi.
Saatler gece 02.30'u gösterdiğinde eline aldığı piknik tüpüyle eşinin kafasına sert bir şekilde defalarca vuran ve öfkesine hakim olamayan Damla K., mutfağa giderek bir bıçak aldı ve odaya girip eşini defalarca bıçakladı. Olayın hemen ardından kaçmak için hazırlık yapmaya başlayan Damla K., elbiselerini valize koyduğu esnada akşamki kavgadan haberi olan Fikret K.'nin kardeşi çiftle konuşmak için eve geldiğinde korkunç manzarayla karşılaştı.
Kayınbiraderin haber vermesi sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde Fikret K.'nin yaşamını yitirdiği tespit edilirken, eşini öldüren Damla K. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Eşi tarafından darp edilmesi sonucu yaralanan Damla K. hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan Damla K. daha sonra sorgulanmak üzere Tütünçiftlik Polis Merkezi'ne götürüldü.
Olay esnasında evde olan çiftin 13 ve 11 yaşlarındaki iki kız çocuğu da polis ekipleri tarafından evden dışarıya çıkartılarak polis merkezine götürüldü. Evde polis ekipleri tarafından tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından Fikret K.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Yaklaşık 15 senedir evli olan çiftin maddi sorunlar nedeniyle sürekli tartıştıkları ve Fikret K.'nin eşini sürekli darp ettiği öne sürüldü.
Eşini öldüren Damla K.'nin emniyetteki ifadesinde ise eşiyle sürekli tartıştıklarını ve eşinin kendisini darp etmesinden bıktığını söylediği öğrenildi. Çiftin 11 ve 13 yaşlarındaki iki kız çocuğunun ise Sosyal Hizmetler Kurumu tarafından alındığı belirtilirken Damla K.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Otopsi işlemleri tamamlanan Fikret K.'nin cenazesi ise yakınlarına teslim edilerek toprağa verilmek üzere memleketi Nevşehir'e götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...