AK Partili başkan trafik kazası geçirdi

AK Partili başkan trafik kazası geçirdi

YAŞAM Haberleri

AK Parti Tire Gençlik Kolları Başkanı, Tire-Belevi yolunda geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

İzmir Tire – Belevi yolunda bu akşam saat 21:00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, AK Parti Tire Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, yaralandı. İddiaya göre Tire'den Selçuk yönüne kendi özel aracıyla seyir halinde olan Efdal Gül, Küçükkale Köyü yakınlarında aynı yönde önünde seyir halinde olan Şeref Olgun (55) yönetimindeki araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle şarampole yuvarlanıp takla atan iki aracın sürücüsü de yaralandı. 

Olayın ardından kısa süre içinde olay yerine ulaşan 112 ambulansı yaralıları Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Tire AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül'ün kafasında hafif sıyrıklar olduğu ve hayati tehlikesi olmadığı,diğer araç sürücüsünün ise hafif yaralı olarak kazayı atlattığı öğrenildi. 

AK PARTİLİLER ACİL SERVİSE AKIN ETTİ

Kazayı haber alan AK Partililer, Tire Gençlik Kolları Başkanı'nın durumunu öğrenmek için hastaneye akın ettiler. AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Milletvekili Adayı Emin Sefa Kayacan, İlçe SKM Başkanı Gökçe Ok, Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan ve birçok partili hastaneye geldi. CHP Tire Gençlik Kolları Başkanı Lütfi Yalvaç ve Yardımcısı Serkan Çiçek de hastaneye gelen isimler arasında olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...