Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 aydır aranıyordu, cesedi evinin 100 metre ilerisinde bulundu

/ Kaynak: İHA
2 aydır aranıyordu, cesedi evinin 100 metre ilerisinde bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yalova'da iki ay önce kimseye haber vermeden evden ayrılan Ahmet Limon'un cesedi evinin 100 metre ilerisinde bulunan otluk alanda bulundu.

Yalova'da iki ay önce kimseye haber vermeden evden ayrılan 77 yaşındaki Alzheimer hastası Ahmet Limon'un cesedi evinin 100 metre ilerisinde bulunan otluk alanda bulundu. Yalova'nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Dereköy'de yaşayan 77 yaşındaki Alzheimer hastası Ahmet Limon iki ay önce erken saatlerde evden çıktıktan sonra bir daha dönmedi. Ailenin jandarmaya başvurmasından sonra Yalova AFAD ve MAG-DER'den yardım istendi. 
İki çocuk babası Ahmet Limon'u bulmak için AFAD ekipleri köy çevresinde detaylı aramalara başladı. Köy civarında akar sular, ormanlık alanlarda yapılan çalışmalardan netice alınmazken, AFAD ve MAG-DER ekipleri çalışmalarını daha geniş bir alana yaydı. Sakarya'dan getirilen özel eğitimli köpeklerle yapılan aramalardan da bir sonuç çıkmadı. Yaklaşık 1 hafta süren aramalar şahsın bulunamaması üzerine sonlandırıldı. 
Her şeye rağmen 77 yaşındaki Alzheimer hastası Ahmet Limon'dan ümit kesmeyen aile ise her yerde yaşlı adamı ararken acı haber geldi. Recep Tam adlı bir köylü yaşlı adamın yaşadığı evin 100 metre ilerisindeki bir otluk alanda çürümüş şekilde bir erkek cesedi buldu. Yapılan tespitlerde şahsın 2 ay önce evinden ayrılan ve bir daha da haber alınamayan Ahmet Limon olduğu tespit edildi. Şahsın cesedi ölüm sebebinin anlaşılabilmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...