Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ağrı'da kar yağışı

/ Kaynak: AA
Ağrı'da kar yağışı

YAŞAM Haberleri  / AA

İl merkezi ve ilçelerin yüksek kesimlerinde kar yağışının etkili olduğu kentte, yüksek kesimlerdeki kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı

Ağrı'da, hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle kent merkezi ve ilçelerin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı.
Hava sıcaklığının sıfırın altında 2 dereceye kadar düştüğü Ağrı'da, il merkezi ve ilçelerin yüksek kesimlerinde yer alan yerleşimler, karla beyaza büründü. Yağış görülen bölgelerde kar kalınlığının 10 santimetreye ulaştığı Ağrı'da, aniden bastıran kar yaşamı da etkiledi.
Özellikle Diyadin, Taşlıçay ve Hamur ilçelerine bağlı yüksek kesimlerdeki köylerde, meralarda bulunan çobanlar hayvanlarını ağıllara götürmekte güçlük çekti. Taşlıçay ilçesine bağlı Yukarı Düzmeydan köyü sakinlerinden Arif Aslan, kar yağışının bu yıl erken geldiğini belirterek, hava şartlarının özellikle hayvancılıkla uğraşanlar açısından bölgedeki yaşamı zorlamaya başladığını söyledi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...