3 yaşındaki oğlunun ölümüne tanık oldu!

3 yaşındaki oğlunun ölümüne tanık oldu!

YAŞAM Haberleri

Bursa'da, 3 katlı apartmanın 1'inci katındaki dairede çıkan yangında, 3 yaşındaki Samet Avcıbaşı yanarak yaşamını yitirdi.

Merkez Yıldırım İlçesi Şükraniye Mahallesi'nde, 3 katlı apartmanın 1'inci katındaki Dilek- Ümit Avcıbaşı çiftinin oturduğu dairede, saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Eşi evde olmayan Dilek Avcıbaşı, başka bir odada bulunduğu sırada, oğlu Samet'in bulunduğu salondaki alevleri görünce çocuğunu kurtarmaya çalıştı. Çocuğunu ararken saçları yanan genç kadın, daha sonra dışarı çıkıp çığlıklar atarak komşularından yardım istedi. Mahalle sakinleri tamamen alevlerle kaplanan eve giremeyince itfaiyeden yardım istedi. Kısa sürede belirlenen yere gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalışırken, fenalaşıp bayılan Dilek Avcı ise ambulans ile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 
 
Yangının söndürülmesinden sonra ise minik Samet'in, korkup saklandığı sanılan kanepenin arasında yanmış cesedi bulundu.
 
Bursa İtfaiye Müdürü Orhan Doğan, yangının elektrik kontağından çıktığını söyledi. Olay anında evdeki prizde cep telefonunun şarj edildiğini belirten Doğan, "Yangına patlayan priz de neden olabilir. Çünkü yangın, kanepenin hemen üzerinde bulunan bu prizin olduğu bölümde çıkmış. Ayrıca yangına, eskiyen elektrik telleri de yol açmış olabilir" dedi.
 
Yangının çıkış nedeni itfaiye ekipleri tarafından araştırılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...