Avukat katili tutuklandı!

Avukat katili tutuklandı!

YAŞAM Haberleri

Siirt Barosu avukatlarından Mehmet Nezir Okur'u önceki akşam silahlı saldırıda öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Zeki Yıldız, tutuklandı.

Şüpheli Zeki Yıldız'ın daha önce bir duruşmada Okur'a saldırdığı, ancak avukatın kendisinden şikayetçi olmadığı belirtildi.
Siirt Barosu avukatlarından 35 yaşındaki Mehmet Nezir Okur, önceki akşam evine giderken Hami Efendi Caddesi Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binası önünde uğradığı silahlı saldırıda öldü. Siirt Emniyet Müdürlüğü cinayatin ardından geniş çaplı soruşturma başlatarak bölgedeki mobese ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan çalışmanın ardından Zeki Yıldız'ın, avukatın bürosu önünde keşif yaptığı belirlendi. Polis, Yıldız'ı üzerindeki kanlı kıyafetleriyle gözaltına aldı. Polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Zeki Yıldız tutuklandı.
Zeki Yıldız'ın daha önce açtığı bir çek senet davasını kaybedince, duruşmada karşı tarafından avukatı olan Mehmet Nezir Okur'a saldırdığı belirtildi. Saldırının ardından Yıldız'ın gözaltına alındığı, ancak avukat Okur'un kendisinden şikayetçi olmadığı belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...