30 sene sonra hastanede bulundu!

/ Kaynak: İHA
30 sene sonra hastanede bulundu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tokat'ta babasına kızarak evini terk eden şahıs, 30 yıl sonra hastaneye tedavi olmaya gittiğinde ortaya çıktı.

Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Üçgöl köyünde ikamet eden Salih Koyuncu (60), 30 yaşında iken babasına kızarak evini terk etti. Tekirdağ'da yaşamaya başlayan ve bir daha evine dönmeyen yaşlı adamın bu süre içerisinde babası Ömer, annesi Nuriye ve iki kardeşi hayatını kaybederken, geride kız kardeşi Habibe Koyuncu kaldı. Yıllar sonra sağlık sorunları nedeniyle Tokat'a döndüğü tahmin edilen yaşlı adam, Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Burada tedavi olan yaşlı adamın nörolojik rahatsızlığı olması ve yanında kimsesi olmaması üzerine hastane yetkilileri devreye girdi. İnternetten doğum yeri ve köyü tespit edilerek yakınlarına ulaşılan yaşlı adamın amcasının oğlu Ahmet Koyuncu ve kız kardeşi Habibe Koyuncu hastaneye çağrıldı. Hastanede yaşlı adam yıllar sonra kardeşi ile biraraya geldi. 
Rahmetli babasının kendisini dövdürdüğünü, bu nedenle evini terk ettiğini ileri süren Koyuncu, “Babama 'Sen beni bulamazsın' dedim çektim gittim. Tekirdağ'da orada burada süründüm. Şimdi de Tokat'a döndüm” diye konuştu. 
30 sene sonra hastanede bulundu!

Habibe Koyuncu ise ağabeyinin kendisi küçük yaşlarda iken evini terk ettiğini ifade ederek, “Kendisinden haber alamadık. Hastaneye geldiğinde bizleri buldular. Şimdi benim bir sakat çocuğum var, ona nasıl bakacağım?” dedi. 
Ahmet Koyuncu, amcasının oğlu olan Salih Koyuncu'nun 30 yıl önce köyünü terk ederek ayrıldığını ifade ederek, “Tekirdağ Çorlu tarafına çalışmaya gitti diye duyduk, oradan geri bir daha dönmedi. Orada hizmetkarlık yapmış öğrendiğimiz kadarıyla. 30 yıl sonra Devlet Hastanesi'nin acilinden telefonla aradılar. İnternetten yakını olarak bulmuşlar. Kız kardeşinden başka kimsesi yok, huzurevi veya bakım merkezine yerleştirilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu. 
Salih Koyuncu, yakınları ile birlikte hastaneden ayrılarak köyüne döndü. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...