Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü sanatçılar şehit ailelerini ziyaret etti

/ Kaynak: İHA
Ünlü sanatçılar şehit ailelerini ziyaret etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yeşilçam'ın efsane isimleri Perihan Savaş ve Selda Alkor, Film Festivali'ne katılmak için geldikleri Malatya'da şehit ailelerini ziyaret etti.

Bu yıl 6.'sı düzenlenecek olan Malatya Uluslararası Film Festivali'ne katılmak için Malatya'da bulunan ünlü sinema sanatçıları Perihan Savaş ve Selda Alkor şehit evlerini ziyaret ederek ailelere başsağlığı diledi. İlk olarak Şehit Astsubay Tolga Topçuoğlu'nun Koyunoğlu Mahallesi Serttaş Sokak'taki baba evini ziyaret eden ünlüler, burada şehidin ailesine başsağlığı diledi. Daha sonra Şehit Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi'nin Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan baba ocağını ziyaret eden Perihan Savaş ve Selda Alkor, şehidin annesi Gaffure Tanrıveri'ye başsağlığı diledi. Sanatçıların, şehidin en küçük kardeşi Hatice Tanrıverdi ile yakından ilgilendiği ziyarette duygusal anlar yaşandı. 
Ünlü sanatçılar şehit ailelerini ziyaret etti

Anne Gaffure Tanrıverdi ile uzun uzun sohbet eden Perihan Savaş, evlat acısının çok zor olduğunu ifade etti. Savaş, “Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, sana ne söylesek ne anlatmaya çalışsak, seni teselli edemeyiz. O yüreğindeki acı sen yaşadığın müddetçe var olacak Allah yardımcın olsun” diye konuştu. 
Şehit annesi Gaffure Tanrıverdi'ye güçlü durması gerektiğini söyleyen Selda Alkor ise “Alın yazısını değiştiremiyorsun, onun yazısında da bu varmış. İnşallah bu son olur. Allah bir daha kimseye böyle acılar yaşatmasın” ifadelerini kullandı. 
Yaklaşık iki saat süren ziyarette şehidin annesi Gaffure Tanrıverdi, Perihan Savaş ve Selda Alkor'a Şehit Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi'nin en sevdiği Türk kahvesinden ikram etti. Savaş ve Alkor ziyaretin ardından şehidin baba evinden ayrıldılar. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...